B2B

Hebben jullie binnenkort een productlancering? Of een opening van een nieuwe winkel? Staan jullie op een beurs? Of organiseren jullie graag eens een leuke teambuilding? Dat kan ook zeker bij Laventa! Neem gerust contact op en we bespreken de details.

Etalage/ geveldecoratie

Een etalage die de aandacht trekt, daar kan ik zeker voor zorgen! Door het gebruik van zijden bloemen, blijft de installatie ook extra lang mooi. Bovendien is het voor voorbijgangers altijd leuk om te zien hoe een gevel wordt aangekleed, waardoor ze automatisch ook de etalage bekijken. Een echte aanrader dus voor als je een nieuwe winkel opent, een pop-up store gaat openen of jouw winkel net vernieuwt hebt en je deze graag feestelijk in de bloemetjes zet. Bovendien is het ook interessant om dit tijdens de feestdagen te doen, zodat jouw winkel extra in de spotlights staat.

Heb je interesse? Contacteer me gerust voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek waarin we samen de opties bespreken als ook het budget.

Events & beurzen

Voor mij stralen bloemen echt een bepaalde rijkdom uit. En dat zorgt er op zich dan ook voor dat ze elk event net dat extraatje meer kunnen geven. Daardoor kan het interessant zijn om jouw stand op een beurs of net dat event te laten aankleden met verse bloemen. Dat kan gaan van vaasjes vullen, tot een volledig gepersonaliseerd stuk. Wat je ook kiest, het wordt op maat gemaakt voor jouw bedrijf.

We mochten reeds samenwerken met onder andere volgende merken, locaties en bedrijven: Longines, Tamaris, Les Couleurs de Noir, LDV United, Sligro, Studio Elle, Zelda & Zorro en 't Hof Van Waerloos.

Hebben jullie interesse in onze diensten? Contacteer ons gerust en ontvang een vrijblijvende offerte op maat.

Deze website gebruikt cookies. Door verder te gaan met deze website te gebruiken, accepteer je het gebruik van cookies.  Meer informatie