Events

Heb je binnenkort een event op de planning staan? Maar je zou niet goed weten hoe je dit fleurig kan aankleden? Of je hebt thuis geen 20 vaasjes staan maar je zou toch graag bloemen op tafel hebben? I got you! 

Bruiloften, geboortefeesten, verjaardagsfeestjes, communies, of een doopsel, allemaal evenementen die om bloemen vragen en ik kan je daarmee helpen. 

Hieronder kan je een paar voorbeelden terugvinden van events waar bloemetjes voor worden voorzien en hoe ik dit juist aanpak. 

Bruiloften & Liefdesfeesten

Wat kan er allemaal bij een bruiloft, wat de bloemen betreft? Wel hieronder een lijstje van een aantal mogelijkheden:

  • Een bruidsboeket
  • Boeketjes voor de getuiges
  • Een corsage voor de bruidegom
  • Corsages voor de getuiges/ suite
  • Polscorsages voor de vrouwen
  • Vaasjes/ stukjes voor op tafel
  • Installatie voor tijdens de ceremonie (= een backdrop)
  • Aankleding van de kerk/ het gemeentehuis
  • Aankleding van de feestzaal met/ of zonder een eyecatcher
  • Aankleding welkomstbord


Deze opties (en meer) kunnen we allemaal bespreken tijdens een
vrijblijvend gesprek, via Teams of een fysieke meeting. Zo doorlopen we samen alle opties en creëren we samen een formule die volledig bij jullie past rekening houdend met jullie budget.

PS: wist je trouwens dat ik ook voor kaarsen kan zorgen? En houten schijven voorzie als je dat graag hebt? Dat zorgt namelijk voor een extra toets en zorgt dat een tafel meer aangekleed is.

Communiefeesten

Zowel tijdens het feest als voor de communiefoto’s kan ik een aantal leuke opties voorzien. Zo kan je bijvoorbeeld voor de foto’s werken met een bloemenkroontje (volledig gemaakt uit droogbloemen) waardoor jouw dochtertje het voor het werkelijke feest ook nog kan dragen. Maar niet enkel meisjes kunnen in de bloemetjes gezet worden.

Ook jongens kunnen genieten van een fleurige toets, met een corsage gemaakt uit droogbloemetjes bijvoorbeeld (ook ideaal als je het zowel voor de foto’s als het feest wil gebruiken). Daarbij werk ik ook steeds met een magneetje omdat het zo de communiekleding niet beschadigt, het goed blijft zitten en jouw zoontje zich er niet aan kan prikken als hij de corsage aan doet.

Heb je hier interesse in? Stuur mij dan gerust een mailtje of een berichtje via onderstaande knop!

Iets anders te vieren?

Natuurlijk kan je voor een doopsel jouw kindje ook een bloemenkroontje aan doen, of zeker ook tijdens een verjaardagsfeestje (als je eens iets anders wenst dan een papieren kroontje). Voor de allerkleinsten bevestig ik trouwens een elastiek aan het kroontje, zodat het zeker op blijft tijdens de ceremonie.

Ook vaasjes kunnen een leuke toets geven tijdens een geboortefeest of stel dat je graag een stuk hebt dat voor de ceremonietafel staat, kan daar zeker ook voor gezorgd worden!

Kortom, wat je ook te vieren hebt, we maken er samen het beste van!

Deze website gebruikt cookies. Door verder te gaan met deze website te gebruiken, accepteer je het gebruik van cookies.  Meer informatie